Opschorten ALV

03-04-2020

Jammer, maar onvermijdelijk. Het bestuur van de BPP heeft moeten besluiten dat de geplande ALV op 21 april a.s. niet door kan gaan.

De meer dan honderd deelnemers die zich hadden aangemeld, de gasten en inleiders van de discussie hebben wij inmiddels per e-mail geïnformeerd. Op dit moment een nieuwe datum plannen lijkt ons niet verstandig. Wij weten immers niet hoe het verdere verloop van deze pandemie zal zijn. Zodra dat verantwoord is, zullen wij opnieuw een datum plannen. Wij hopen dat dit, in overleg met onze beoogde inleider en de overige deelnemers aan de forumdiscussie, niet tot verdere wijzigingen van de agenda zal leiden.

Natuurlijk houden wij u de komende tijd via onze website en eventuele nieuwsbrieven zo goed mogelijk op de hoogte van actuele zaken en zullen wij u benaderen voor (her)aanmelding voor deelname wanneer de nieuwe datum bekend is.