header afbeelding

Helpdesk voor individuele hulp

Pensioen blijft voor velen een ingewikkelde materie. Zowel door PFZW  als in onze publicaties proberen wij het zo duidelijk mogelijk weer te geven. Toch blijkt dat velen daarnaast nog hulp nodig hebben om een goed beeld te krijgen in de eigen situatie of is men ontevreden over de wijze waarop het pensioenfonds hun resterende vragen beantwoord heeft.

In al die gevallen proberen wij steeds heel direct te antwoorden op digitale of telefonische vragen of klachten die bij ons worden gemeld. Een heldere toelichting, bemiddeling richting het pensioenfonds of verwijzing naar de juiste instantie is dan vaak mogelijk. 

In onze rubriek veel gestelde vragen nemen wij vaak de behandelde verzoeken tot ondersteuning, natuurlijk geanonimiseerd, over. Een blik op die veel gestelde vragen helpt dan al vaak helderheid te krijgen in de persoonlijke vragen waarmee men worstelt.

Maar in alle gevallen, nemen onze deskundige bestuursleden, desgevraagd met u contact op. Schroom dus niet van die mogelijkheid gebruik te maken en maak zo mogelijk gebruik van het daartoe bestemde formulier of bel ons op 06-17332744