header afbeelding

BPP Laatste nieuwsberichten

Bekijk meer
04-07-2022

verzending OP juni

Bij verzending Ons Pensioen juni is voor adressen met een toevoeging aan het huisnummer wat fout gegaan. Excuus daarvoor.
Lees meer
03-07-2022

De zomervakantie breekt aan

Het BPP bestuur wenst alle leden en relaties een goede zomerperiode waarin rust en bezinning mag leiden tot de bereidheid gezamenlijk de schouders eronder te…
Lees meer
24-06-2022

PFZW verhoogt de pensioenen met 2,7% met ingang van 1 oktober

De BPP is enerzijds tevreden met het feit dat het PFZW bestuur de pensioenen met 2,7% verhoogt, maar teleurgesteld omdat de gepensioneerden tot oktober op ve…
Lees meer
23-06-2022

Magazine Ons Pensioen juni 2022 is uit

Nieuwe uitgave van Ons Pensioen beschikbaar, nieuws over behandeling van het wetsontwerp Toekomst Pensioenen en hoop op spoedige duidelijkheid over indexatie…
Lees meer
Home afbeelding

BPP: onafhankelijk en deskundig

BPP staat voor: 'Belangenvereniging Pensioengerechtigden Pensioenfonds Zorg en Welzijn'. Wij komen al sinds 1986 op voor de belangen van onze leden met een pensioen bij PFZW.

Onafhankelijk

Onze onafhankelijke positie is belangrijk. Wij zijn niet gebonden aan het beleid van vakbonden en werkgeversorganisaties. Daarom kan de BPP bijdragen aan besluitvorming die evenwichtig uitpakt voor iedereen, jong én oud.

Deskundig

De BPP komt op voor uw belangen met veel kennis van zaken. Daarbij onderhouden wij goede relaties in de politiek en bij het pensioenfonds.

Lage contributie

De bestuursleden en andere medewerkers zetten zich vrijwillig voor de BPP in. Zo blijft de contributie laag. U betaalt per jaar niet meer dan € 11,00 en uw partner zelfs maar € 5,50!

Word ook lid van de BPP