30-11-2023

Interessant interview 2 pensioendeskundigen over evenwichtigheid.

De komende weken zullen de besprekingen in het kader van het hoorrecht bij PFZW plaats hebben. Centraal punt bij de beoordeling van de plannen is de vraag of wij het pakket aan afspraken als evenwichtig kunnen aanmerken.

Hierover lazen wij een interessant artikel waarin een tweetal pensioendeskundigen hun visie daarop weergeven. Naast de tekst van het principeakkoord tussen sociale partners, het transitieplan en onze primaire beoordeling daarvan zeker de moeite waard om te lezen. Onze primaire beoordeling is een set van ingediende vragen en opmerkingen op hoofdlijnen over het transitieplan. Een eerste bespreking daarvan vindt vrijdag 1 december plaats. Later zullen wij hierover nader berichten.

Een waarschuwing vooraf is op zijn plaats. Niet alles is even makkelijk te lezen voor minder in de techniek ingevoerde personen. Laat ons uw vragen en opmerkingen toekomen, die wij dan in volgende publicaties zullen proberen te beantwoorden. Stuur uw opmerkingen en vragen bij voorkeur via ons contactformulier.

Terug naar nieuwsoverzicht