Gratis lidmaatschap voor nieuwe leden

21-01-2020

Eind vorig jaar startten wij een wervingsactie voor partnerleden. Deze campagne blijkt heel succesvol. Ruim zestig leden droegen hun partner al aan als BPP-lid! Daarom hebben wij de actie uitgebreid. Alle nieuwe leden die zich voor 31 maart inschrijven, krijgen het lidmaatschap voor 2020 cadeau. Zij hoeven onze lage contributie pas voor het eerst in 2021 te betalen. Vertelt u daarom oud-collega’s en kennissen uit de zorg over ons en nodig hen uit om lid te worden via deze aanbieding. Wij rekenen graag op u!

Juist in de komende periode staan grote belangen voor de gepensioneerden op het spel. Een krachtige positie van de BPP is van groot belang. Naast onze overtuigende inhoudelijke argumenten hebben wij voor een stevige positie aan de onderhandelingstafels ook de macht van het getal meer dan nodig. Wij doen daarom een dringend beroep op uw hulp.

• Nieuwe leden kunnen zich hier aanmelden voor de aanbieding.
  • Uw partner kan zich ook nog gratis aanmelden voor het partnerlidmaatschap.