No 3 van "Ons Pensioen" het ledenblad van de BPP is uit

30-09-2020

Het september no van ons ledenblad( ReadSpeaker Lees PDF voor) is inmiddels verschenen en bevat weer veel interessant nieuws over de pensioendiscussie en de activiteiten van het BPP bestuur. Ook aandacht voor de activiteiten van de Koepel Gepensioneerden. Daarnaast publiceren wij bijna wekelijks over de nieuwste ontwikkelingen via de website. De ontwikkelingen in het pensioendebat gaan vaak sneller dan in een gedrukt blad kan worden meegenomen. Daarom ook heel recent weer een aantal zaken die in het laatste nummer van OP nog niet konden worden meegenomen.

Kijk daarom ook eens naar onze berichten over de inmiddels gestarte ledenwerfcampagne met een leuk cadeau voor iedereen die 2 nieuwe leden aanmeldt en naar onze rubriek Pensioendebat in het blokje over de actualiteit. Daarin aandacht voor de meest recente brief van Minister Koolmees over het beleid in de periode 2022-2026.