Uitnodiging bijwonen Pensioendebat op 3 maart 2021

19-02-2021

Geachte BPP-leden,

De gezamenlijke seniorenorganisaties, waaronder de Koepel Gepensioneerden waarbij wij zijn aangesloten, organiseren op 3 maart aanstaande van 14.00 tot 17.00 uur een digitaal pensioendebat met vertegenwoordigers van zeven politieke partijen, VVD, CDA, D66, CU, GroenLinks, PvdA en 50Plus.

Op basis van door de ouderenorganisaties van tevoren ingediende vragen, houden de genoemde politieke partijen een inleiding van maximaal vijf minuten. Daarop reageren de vertegenwoordigers van de seniorenorganisaties. Een gespreksleider zorgt ervoor dat alles ordentelijk verloopt.

U kunt als lid van BPP de inleiding en de discussie volgen door u vóór 1 maart aan te melden via het contactformulier op onze homepage.

U ontvangt dan tijdig de link met de benodigde instructies voor dit digitale pensioendebat.

Bestuur BPP