Ons Pensioen nummer 2 van 2021 verschenen

23-03-2021

Een dezer dagen valt het nieuwe nummer van Ons Pensioen( ReadSpeaker Lees PDF voor) bij u in de bus. Opnieuw met veel informatie en uitnodigend daarop te reageren. Die reacties van onze leden stellen wij altijd op prijs. Op die wijze komen wij immers te weten of de informatie toegankelijk is, de berichtgeving aansluit op de interesses van onze leden en of men kritisch staat ten opzichte van het bestuursbeleid.

Naast de teksten in ons blad is het zeker ook van belang, voor diegenen die dat kunnen, om onze publicaties op de website te volgen. de informatie daarop is immers altijd actueler dan in gedrukte vorm mogelijk is. Wilt u een berichtje van ons krijgen wanneer wij belangrijke meldingen van nieuws op de website plaatsen, en u maakt van die mogelijkheid nog geen gebruik, kijk dan nog eens naar de mogelijkheden daarvoor op dit document.( ReadSpeaker Lees PDF voor)