26-04-2022

Nieuwe BPP website!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Met een frisse vormgeving, nieuwe informatie en functies om u nog beter van dienst te zijn...

De laatste maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een hele nieuwe website. Zo kunnen we onze leden en andere geïnteresseerden zo goed mogelijk blijven informeren en betrekken bij onze activiteiten als belangenvereniging.

De pensioenmaterie kan ingewikkeld zijn. Wij maken deze graag zo toegankelijk mogelijk voor u, door een korte samenvatting en toelichting van onze standpunten. Wilt u meer weten? Dan bieden we de mogelijkheid om door te klikken naar relevante achtergrondinformatie.

Nieuw op onze site

Op onze nieuwe website kunt u gericht naar informatie zoeken. Rechtsboven vindt u onze zoekfunctie (klik op het icoontje van een vergrootglas) waar u trefwoorden in kunt vullen. Verder nodigen wij u op meerdere plekken uit om opmerkingen te delen of vragen aan ons te stellen. Zo kunnen we nog gerichter informatie geven. Wij horen graag van u!

Tips? Welkom!

Een nieuwe website maken is een hele klus. Wellicht mist u bepaalde informatie of vindt u iets onduidelijk. Stuur ons dan een berichtje en wij gaan aan de slag met uw verbetering.

Informatie voor oud-collega's

Bent u enthousiast over het werk van onze belangenvereniging? U bent van harte uitgenodigd om oud-collega's te verwijzen naar onze nieuwe website. Zo kunnen wij ook hen informeren en de bekendheid van de BPP vergroten. Lees meer over onze actie Leden werven leden
Terug naar nieuwsoverzicht

Geschreven door:

Cees Michielse, secretaris BPP